Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Incubus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ka­don­neek­si ku­vi­tel­tu kult­ti­teos löy­tyi lo­pul­ta Rans­kan elo­ku­va-ar­kis­tos­ta.

Ka­don­neek­si ku­vi­tel­tu kult­ti­teos löy­tyi lo­pul­ta Rans­kan elo­ku­va-ar­kis­tos­ta. Tämä ei ol­lut kos­kaan teat­te­ri­le­vi­tyk­sessä ko­ti­maas­saan.
Wil­liam Shat­ner on so­ti­las, jo­ta noi­du­tun läh­teen nais­de­mo­ni al­kaa pii­rittää. Tyy­likäs to­teu­tus Ou­ter Li­mits -sar­jan oh­jaa­jal­ta Les­lie Ste­ven­siltä. Maail­man ai­noa es­pe­ran­ton­kie­li­nen elo­ku­va!

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä mustavalkokuva, mutta printtivikoja on jäänyt hieman. Ikävä kyllä alkuperäiset ranskalaiset tekstitykset saatiin peittoon vain mustilla palkeilla, jotka sijaitsevat turhan ylhäällä. Yllättävän tehokkaasti tunnelmaa luova ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 19 min. haastatteluja, biografiat, faktaruutuja. R0-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Leslie Stevens
Pääosissa: William Shatner
Tarina: Leslie Stevens
Kuvaus: Conrad L. Hall
Musiikki: Dominic Frontiere

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: Winstar VideoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy