Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hold My Hand

Tag min hånd 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165077128

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämänsä lan­koi­hin tyy­tyväi­nen per­heenäi­ti ja kar­dio­lo­gi ha­vah­tuu elämänsä määräai­kais­huol­toon kun avio­mies il­moit­taa läh­tevänsä.

Elämänsä lan­koi­hin tyy­tyväi­nen per­heenäi­ti ja kar­dio­lo­gi (Mil­le Di­ne­sen) ha­vah­tuu elämänsä määräai­kais­huol­toon kun avio­mies il­moit­taa läh­tevänsä. Uu­si al­ku lyö äl­likällä, mut­ta me­ri­ja­lat löy­tyvät lo­pul­ta ke­peäs­ti mo­ni­nai­sis­ta haas­teis­ta huo­li­mat­ta.
Sink­kuelämän uu­del­ta tu­le­mi­sel­ta mais­tu­va tans­ka­lai­se­lo­ku­va tun­tuu löytävän ai­don sä­vyn jos­ta­kin ko­me­dian ja draa­man vä­li­maas­tos­ta. Elämä on sekä haus­kaa että ka­ma­laa, eikä tässä ker­to­mus­kaan yritä muu­ta väittää. Vir­kistävää on myös ta­va­no­mai­sen ikäe­ron heittä­mi­nen pääl­leen uu­den ro­mans­sin myötä.

Kuva

Elegantisti patinoitu kuva on kuin suoraan mattapintaisen muotilehden sivuilta. Jälki on moitteettoman vakaata, erottelevaa ja väritoistoaan myöten luontevaa.

Ääni

Ääniraita luottaa ennen kaikkea dialogiin, joka toistuu lupsakan vaikeaselkoisesti kuten tanskan tuleekin ilman kielitaitoa vastaanottopäässä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
25/07/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy