Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lasse-Maijan etsivätoimisto ja junan arvoitus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018017696

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­sen ja Mai­jan et­sivä­toi­mis­to pistää nap­pu­lat vin­ku­maan ja kes­ken­kas­vui­set ai­vo­nys­tyrät ki­pinöimään kun ju­na­vo­ro kar­kaa van­ki­las­ta.

Las­sen ja Mai­jan et­sivä­toi­mis­to pistää nap­pu­lat vin­ku­maan ja kes­ken­kas­vui­set ai­vo­nys­tyrät ki­pinöimään kun ju­na­vo­ro kar­kaa van­ki­las­ta.
Ruot­sa­lai­seen las­ten­kir­ja­sar­jaan poh­jaa­va seik­kai­lu on lup­sa­kan len­no­kas ja tur­val­li­sen peh­meä et­sivä­sa­tu. Viit­se­liääs­ti loih­dit­tu epi­so­di on vir­keä ja ihas­tut­ta­van puh­toi­nen ker­to­mus, jos­sa ylinäyt­te­le­mi­nen­kin sol­juu lup­sa­kan il­meikkääs­ti il­man kei­no­te­kois­ta ham­paat ir­vessä vääntä­mistä. Koh­dey­leisö tun­tuu ole­van ma­ha kip­pu­ras­sa soh­van poh­jal­la sa­tun­nai­sen kom­pos­ti­kel­poi­sen let­kau­tuk­sen jäl­keen, eikä it­se ta­ri­nan­kaan jän­ni­tys tun­nu jättävän kylmäk­si. Osui ja up­po­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on formaatin puitteissa jäsentynyt ja virheettömän vakaa. Suomenkielinen dubbaus on tehty taitaen, ja dialogi istuu miellyttävän elävästi tapahtumiin. Ekstraton. (IJ)
01/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy