Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kiertue

Tournée 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Bur­les­ki­maail­maan pa­neu­tu­va Kier­tue näyttää viih­de­tai­tei­li­joi­den backs­ta­ge-­mei­nin­kiä re­hel­li­sim­millään.

Bur­les­ki­maail­maan pa­neu­tu­va Kier­tue näyttää viih­de­tai­tei­li­joi­den backs­ta­ge-mei­nin­kiä re­hel­li­sim­millään. Jenk­ki­lei­ri run­daa Rans­kan ran­nik­koa. Selväk­si tehdään, että me­nes­tyk­sekkäänkään kiertävän esiin­tyjän elämä ei ole pelkkää luk­sus­ho­tel­lien ala-au­laa ja tois­tu­vaa palk­kapäivää.
Joac­him Zand (Mat­hieu Amal­ric) joh­taa ryhmää par­haan­sa mu­kaan, pe­rin­tei­sellä kaup­pa­mies­men­ta­li­tee­til­la. Vas­toinkäy­mi­siä pei­tellään asiaan­kuu­lu­vin me­noin. Ti­rehtöö­ri Zand hoi­te­lee sa­mal­la hen­kilö­koh­tai­sia jut­tu­jaan, ha­jot­taen do­ku­ment­ti­mei­nin­kiä.
A­mal­ric on ai­kam­me suu­ri näyt­te­lijä to­dis­taen tällä teok­sel­laan ole­van­sa myös enemmän kuin lu­paa­va elo­ku­van­te­kijä. Hä­nellä on hal­lus­saan tär­kein, in­to­hi­mo. In­to­hi­mo juu­ri tämän elo­ku­van te­ke­mi­seen. Oi­kei­den esiin­ty­jien käyttö tuo nu­me­roi­hin ky­see­na­lais­ta­ma­ton­ta us­kot­ta­vuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Puhe ranskaksi ja englanniksi vuorotellen. Takakajarit tuuttaavat hirveällä teholla, etenkin salinumeroiden edetessä. Miellyttävää eurooppalaista kuvaa, sävykartta voisi olla laajempikin. Traileri. R&A-sarjan DVD 216. Palkittu Cannesissa parhaan ohjaajan palkinnolla. (VA)
30/06/2011

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 201Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 244032EAN: 6416335176503

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy