Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiertue

Tournée 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 201Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 244032EAN: 6416335176503

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bur­les­ki­maail­maan pa­neu­tu­va Kier­tue näyttää viih­de­tai­tei­li­joi­den backs­ta­ge-­mei­nin­kiä re­hel­li­sim­millään.

Bur­les­ki­maail­maan pa­neu­tu­va Kier­tue näyttää viih­de­tai­tei­li­joi­den backs­ta­ge-mei­nin­kiä re­hel­li­sim­millään. Jenk­ki­lei­ri run­daa Rans­kan ran­nik­koa. Selväk­si tehdään, että me­nes­tyk­sekkäänkään kiertävän esiin­tyjän elämä ei ole pelkkää luk­sus­ho­tel­lien ala-au­laa ja tois­tu­vaa palk­kapäivää.
Joac­him Zand (Mat­hieu Amal­ric) joh­taa ryhmää par­haan­sa mu­kaan, pe­rin­tei­sellä kaup­pa­mies­men­ta­li­tee­til­la. Vas­toinkäy­mi­siä pei­tellään asiaan­kuu­lu­vin me­noin. Ti­rehtöö­ri Zand hoi­te­lee sa­mal­la hen­kilö­koh­tai­sia jut­tu­jaan, ha­jot­taen do­ku­ment­ti­mei­nin­kiä.
A­mal­ric on ai­kam­me suu­ri näyt­te­lijä to­dis­taen tällä teok­sel­laan ole­van­sa myös enemmän kuin lu­paa­va elo­ku­van­te­kijä. Hä­nellä on hal­lus­saan tär­kein, in­to­hi­mo. In­to­hi­mo juu­ri tämän elo­ku­van te­ke­mi­seen. Oi­kei­den esiin­ty­jien käyttö tuo nu­me­roi­hin ky­see­na­lais­ta­ma­ton­ta us­kot­ta­vuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Puhe ranskaksi ja englanniksi vuorotellen. Takakajarit tuuttaavat hirveällä teholla, etenkin salinumeroiden edetessä. Miellyttävää eurooppalaista kuvaa, sävykartta voisi olla laajempikin. Traileri. R&A-sarjan DVD 216. Palkittu Cannesissa parhaan ohjaajan palkinnolla. (VA)
30/06/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy