Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Punch-Drunk Love - rakkauden värit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vai­kut­ta­va. Mie­hil­le, joil­la on si­sa­ruk­sia ja jot­ka keräävät bo­nus­pis­teitä.

Vai­kut­ta­va. Mie­hil­le, joil­la on si­sa­ruk­sia ja jot­ka keräävät bo­nus­pis­teitä. Ta­val­li­sil­la­kin on vai­keaa, saa­ti sit­ten seit­semän sai­raan si­sa­ruk­sen kiu­saa­mal­la, yk­sin­ker­tai­sel­la, vä­ki­val­tai­siin pur­kauk­siin yl­tyvällä mie­hellä (A­dam Sand­ler vih­doin kun­non osas­sa). Tark­kaa­vais­ta ana­lyy­sia ar­kipäivän neu­roo­seis­ta. Toi­min­nan ke­hyk­set luo­daan ro­mant­ti­ses­ta koh­taa­mi­ses­ta ja yh­destä väärästä soi­tos­ta pu­he­lin­tytöl­le, jo­ka saa ou­don mie­li­ku­van soit­ta­jan so­siaa­li­ses­ta sta­tuk­ses­ta. Me­nes­tyi Can­ne­sis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, jonka värit hehkuvat. Luova ääniraita, joka tarjoaa potkun lisäksi myös hienosäätöä. Valitse 5.1 menusta, muuten nautit vahingossa DD2.0:sta. Ekstroihin on tallennettu 12 min. dokumentti, minuutti epäonnistunutta stunttia, kaksi traileria, kaksi poistettua kohtausta sekä DVD:n internet-tiisereitä.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy