Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blood Diamond – veritimantti

Blood Diamond 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa.

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa. Mut­ta elo­ku­va on mah­dol­li­sen tai­det­ta, ja täl­lai­set ai­dat nous­taan yli, jos ta­ri­nas­sa on voi­maa. Blood Dia­mond yllättää, sillä se osaa ku­va­ta Af­ri­kan to­del­li­suut­ta, so­ta­lor­dien toi­min­taa ja val­kois­ten ti­mant­ti­kaup­piai­den häikäi­lemättö­myyttä la­veal­la kan­kaal­la, jon­ka pääl­le piir­retään to­del­li­nen tar­koi­tus: sietämätön toi­min­ta ja vä­ki­val­ta. Mut­ta pa­rem­pi näin päin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, mutta ei mitään häikäisevää. Ekstroissa kommenttiraita ja traileri. Elokuvasta on myös kahden levyn laitos. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204010EAN: 7321946132888

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy