Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Don Quixote

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si ikui­sis­ta ta­ri­nois­ta, aja­ton al­le­go­ria ih­mi­sen lap­sen­mie­li­syy­destä, es­ka­pis­min ha­lus­ta ja tar­pees­ta jättää kaik­ki tylsä ja tym­peä taak­se, kun seik­kai­lu odot­taa.

Yk­si ikui­sis­ta ta­ri­nois­ta, aja­ton al­le­go­ria ih­mi­sen lap­sen­mie­li­syy­destä, es­ka­pis­min ha­lus­ta ja tar­pees­ta jättää kaik­ki tylsä ja tym­peä taak­se, kun seik­kai­lu odot­taa. Mo­ni­mer­ki­tyk­sel­li­nen klas­sik­ko kään­tyi hämmäs­tyttävän hy­vin tv-e­lo­ku­vak­si en­nen kaik­kea John Lith­gown ja Bob Hos­kin­sin san­ka­ri­pa­rin an­sios­ta. Ro­si­nan­te näyttää to­sin tur­han puls­kal­ta.
Erittäin tark­ka full fra­me -ku­va ja tv-tuo­tan­nok­si laa­du­kas 5.1-ää­ni­rai­ta, jo­ka elää myös ta­ka­ka­na­vis­sa. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy