Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Fall of the Essex Boys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1080p 2.35**
Ääniraita: Dolby Digital 51
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194088414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­ri­tit muis­ta­vat 1990-­lu­vun pa­ha­mai­nei­sen Es­sex-­huu­me­jen­gin.

B­ri­tit muis­ta­vat 1990-lu­vun pa­ha­mai­nei­sen Es­sex-huu­me­jen­gin. Ikävä kyllä ta­pah­tu­mis­ta ker­to­van elo­ku­van en­simmäi­sessä tun­nis­sa ei ole juu­ri­kaan muis­te­le­mis­ta. Kai­ken kruu­naa ty­perä ker­to­janää­ni, jo­ka vii­meistään vie in­non kat­soa pe­rus­ku­vas­toa, jo­ka täyt­tyy uhos­ta, se­koi­lus­ta, so­lut­tau­tu­mi­ses­ta, tis­si­baa­reis­ta ja huu­me­kei­kois­ta. Mut­ta vii­mei­nen puo­li tun­tia on kuin eri elo­ku­vas­ta: te­ho­kas­ta ja suo­ra­vii­vais­ta. Ja al­ku­puo­len ai­he­pii­ristä päästään vä­ki­val­taa lu­kuun ot­ta­mat­ta eroon.

Kuva, ääni & ekstrat

Alle keskitason kuva näyttää rähmäiseltä. Ääniraita soi tasapaksusti. Ei ejstroja. (PS)
08/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy