Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Baban biilit

Babas bilar 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­lo­ku­va, jon­ka avain­koh­tauk­ses­sa kol­men suo­ma­lais­vel­jek­sen sau­na­ka­ma­ri­ryhmä lau­laa Hur­ri­ga­ne­sin "Oowe Ooh­laa" kat­to­lamp­puun, ei voi ol­la pe­rin huo­no.

E­lo­ku­va, jon­ka avain­koh­tauk­ses­sa kol­men suo­ma­lais­vel­jek­sen sau­na­ka­ma­ri­ryhmä (Pe­ter Franzén, Jar­mo Mä­ki­nen ja Han­nu Ki­vio­ja) lau­laa Hur­ri­ga­ne­sin "Oowe Ooh­laa" kat­to­lamp­puun, ei voi ol­la pe­rin huo­no. Ei ai­na­kaan sil­loin, jos kah­jo­ko­me­dia ku­va­taan Kii­ru­nas­sa ja osan­sa saa­vat kol­men val­ta­kun­nan ra­ja­pyyk­kiläi­set ta­sa­puo­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ei herätä tunteita puoleen tai toiseen, mutta ääniraidoissa riittää bottnea jos ei tilatunnelmaa. Ekstroissa 21 min. dokumentti ja traileri.(PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202791EAN: 6420201169346

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy