Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tappava ase 2

Lethal Weapon 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5051892021616

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bud­dy-­saa­gan toi­nen ka­las­tus­kiek­ka nos­taa ver­kos­saan eteläaf­rik­ka­lais­ten dip­lo­maat­tien hämärä­pe­lin, jos­sa kru­ge­ran­dit ovat ih­mi­selämää ar­vok­kaam­pia.

Bud­dy-saa­gan toi­nen ka­las­tus­kiek­ka nos­taa ver­kos­saan eteläaf­rik­ka­lais­ten dip­lo­maat­tien hämärä­pe­lin, jos­sa kru­ge­ran­dit ovat ih­mi­selämää ar­vok­kaam­pia. Tum­masä­vyi­sestä edel­li­so­sas­ta nyt vii­run ver­ran säy­seämmäk­si toi­min­tajännä­rik­si muun­tau­tu­nut kak­ko­so­sa on yhä kaik­kien näi­den vuo­sien­kin jäl­keen haus­ka ja viih­dyttävä ral­li.
Ky­seessä on elo­ku­van al­ku­peräi­nen leik­kaus. Pois­te­tut ja pi­den­ne­tyt koh­tauk­set kui­ten­kin löy­tyvät le­vyn ekst­rois­ta.

Kuva

Tyylikkään tummasävyinen kuva on värikylläinen, vakaa ja miellyttävän erotteleva. Anti on edellisosan tasolla ollen nätin filmaattista ja moitteettoman luontevaa.

Ääni

Ääniraita ei jää edellisosaa heikommaksi vaan toistaa dialogin asiallisen välittömästi ja tehosteet vetämättä itseensä huomioita. Herkuttelusta tai referensissistä ei voi puhua, mutta teknisesti jälki on ikäisekseen hyvää.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, kooste stunteista ja traileri. Elokuva on tässä arvosteltu osana kaikki neljä elokuvaa sisältävää boksia. Kyseessä on suomenkielisen tekstityksen sisältävä brittipainos. (IJ)
23/06/2021

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy