Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A Cure for Wellness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yllättävän viih­dyttävä kau­hu­pa­ket­ti Pi­ra­tes of the Ca­rib­bea­nin Go­re Ver­bins­kiltä.

Yllättävän viih­dyttävä kau­hu­pa­ket­ti Pi­ra­tes of the Ca­rib­bea­nin Go­re Ver­bins­kiltä. Hie­not mai­se­mat Alp­pi­vuo­ril­la ja kes­kiai­kai­nen lin­na tar­jo­vat hie­non näyttämön mys­tee­rin pur­ka­mi­seen. New Yor­kis­ta tu­le­va ura­tyk­ki pää­tyy nou­ta­maan po­moaan ou­dos­ta hy­vin­voin­ti­kes­kuk­ses­ta, mut­ta huo­maa pian, että pai­kas­sa pii­lee sa­lai­suus. Mik­si ta­lon asuk­kaat eivät ole ha­luk­kai­ta pa­laa­maan nor­maa­lielämään?
Ve­rellä ja il­je­tyk­sillä mässäillään, mut­ta on­nek­si vä­hemmän kuin mo­nes­sa sa­man gen­ren tuo­tan­nos­sa. Näyt­te­lijät te­kevät kii­tettävät suo­ri­tuk­set ja tek­ni­nen to­teu­tus on hyvää ta­soa. Kli­sei­set kau­hu­lef­fa­mu­sii­kit kui­ten­kin käyvät vä­lillä her­moil­le vie­den hie­man viehä­tystä jän­nittävään ta­ri­naan. Ku­val­li­nen an­ti mai­se­mi­neen ja tun­nel­mal­li­si­ne koh­tauk­si­neen kui­ten­kin paik­kai­lee on­gel­ma­koh­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat erinomaista laatua. Ekstroissa poistettu kohtaus ja kolme demonista meditointivideota. (EM)
16/10/2017

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737818

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy