Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

Bumblebee

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 1.78
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748425

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­rans­for­mers-­saa­gan spi­noff ja re­buut­ti, jo­ka vääntää na­mis­kat ta­kai­sin toi­min­nas­ta draa­maan.

T­rans­for­mers-saa­gan spi­noff ja re­buut­ti, jo­ka vääntää na­mis­kat ta­kai­sin toi­min­nas­ta draa­maan. Sar­jan juo­nel­le us­kol­li­nen epi­so­di seu­raa Ky­bert­ro­nin tu­hos­ta paen­nut­ta yk­sinäistä ro­bot­tia, Bumb­le­beetä, jo­ka et­sii maa­jal­ko­jaan sanf­ran­cis­co­lai­sen tei­ni­tytön avus­tuk­sel­la.
Lu­ke­mat­to­mien ar­mot­to­mien le­lu­ry­mis­te­lyi­den jäl­keen Trans­for­mers-saa­gan ker­ron­nal­li­sem­pi re­buut­ti on it­se asias­sa ter­ve­tul­lut tut­ta­vuus. Tässä 80-lu­vul­le pa­laa­va seik­kai­lu an­taa run­saas­ti ai­kaa sekä ih­mis- että ro­bot­ti­hah­mo­jen sy­ventä­mi­sel­le ja ee­pok­sen laa­jen­ta­mi­sel­le, mikä on mu­ka­vaa vaih­te­lua saa­gan vii­mei­sim­piin pik­se­lib­len­de­rei­hin näh­den. Nyt oh­jaa­jan pal­lil­la ei enää hää­rikään Mic­hael Bay vaan ani­maa­tiod­raa­mois­ta tun­net­tu Tra­vis Knight. An­ti mais­tuu nyt mo­nel­la ta­paa 80-lu­vun sar­ja­ku­val­ta, jo­ta myös ro­bot­tien il­me tun­tuu nyt nou­dat­ta­van us­kol­li­sem­min.
Ret­roi­lun kääntö­puo­li on, että seik­kai­lu mais­tuu enemmän kuin vähän var­hais­nuo­ril­le suun­na­tul­ta toi­min­tad­raa­mal­ta. Täl­lai­se­naan trip­pi on lu­paus uu­des­ta suun­nas­ta ja ta­ri­nal­taan ehyistä uu­sis­ta jat­ko-o­sis­ta.

Kuva & ääni

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva on komeaa katsottavaa: jälki on värikylläistä, kauniin luonnollista ja erityisesti tietokoneella luotujen elementtien osalta parhaimmillaan viiltävän terävää. Passeli ääniraita ei antaudu ylettömään rymistelyyn, mutta löytää mukavasti iskua toimintaan ja vähäeleistä uskottavuutta runsaisiin suvantoihin sen lomassa.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy sisältää mm. poistettuja kohtauksia ja koosteita. (IJ)
24/05/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy