Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard-Boiled

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Päätöntä me­noa eli il­mi­selvä HK-k­las­sik­ko.

Päätöntä me­noa eli il­mi­selvä HK-k­las­sik­ko. Chow Yun-Fat on Te­qui­la, suo­ra­vii­vai­nen po­lii­si, jon­ka on vai­kea aset­tua ru­tii­niuo­miin. Tria­dia vas­taan asen­ne lie­nee oi­kea.
Vau­vat par­ku­vat ja aseet lau­la­vat. Vii­mei­nen puo­li tun­tia ku­vat­tiin suu­rin piir­tein yh­tenä otok­se­na. Älä vain aloi­ta tätä A-puo­lel­ta. Puo­lis­kot ovat men­neet vää­rin päin tässä flip­pe­rissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen letterbox. Kuvaa on selvästi rajattu alkuperäisestä. Värit ovat harmaat ja hailakat sävyltään. 5.1-ääni on Hong Kong -elokuvalle tyypillisesti luonnoton, pahvinen ja monotoninen. Englannin tekstit vilistävät melkoista vauhtia. Ei lainkaan ekstroja. R0-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Woo
Pääosissa: Chow Yun-Fat
Tarina: John Woo Barry Wong Gordon Chan
Kuvaus: Wing-Hung Wong
Musiikki: Michael Gibbs

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Mei Ah LaserKuva:
1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Mei Ah Laser) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy