Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

40 päivää, 40 yötä

40 Days, 40 Nights 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tom Crui­sel­la oli 1980-­lu­vul­la Tom­ca­tit, cock­tai­lit ja vii­kon­lo­pun ilo­tyttö­bis­nes.

Tom Crui­sel­la oli 1980-lu­vul­la Tom­ca­tit, cock­tai­lit ja vii­kon­lo­pun ilo­tyttö­bis­nes. 2000-lu­vun uu­den hy­my­po­jan Josh Hart­net­tin kä­siin ovat pää­ty­neet Black Haw­kit, ka­ve­rin tyttö­ka­ve­rit ja kiu­saus­ten täyttämä 40 vuo­ro­kau­den se­li­baat­ti.
Kah­des­sa vuo­si­kym­me­nessä ai­heet ovat py­sy­neet sa­moi­na, mut­ta kä­sit­te­ly on muut­tu­nut suo­ra­su­kai­sem­mak­si, ran­kem­mak­si ja graa­fi­sem­mak­si. 40/40 on Al­ly Mc­Bea­lin ja Sink­kuelämää ai­ka­kau­den muok­kaa­ma ta­ri­na hy­veel­li­sestä ih­mi­sestä pa­heel­li­ses­sa maail­mas­sa.
Hart­net­tin hah­mo ei sentään ole ko­ke­ma­ton mam­man­poi­ka ku­ten Crui­se elo­ku­vas­sa Ris­ky Bu­si­ness, mut­ta oman päätök­sensä kaut­ta hän toi­mii sa­moin. Help­po, hyvä ko­me­dia, jon­ka sa­no­ma on no­peas­ti ohi­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Räikeän väripalettinsa ja runsaan kohinan johdosta hieman suttuisen oloinen, mutta keskimäärin erittäin tyydyttävä kuva. Virkeä ja miellyttävän tasokas ääniraita, jolla musiikki toimii mukavasti, mutta dialogi kuulostaa hivenen karkealta. Myöskään tilatuntua ei juurikaan synny. Ekstroissa ohjaajan, tuottaja Michael Londonin ja käsikirjoittaja Rob Perezin kommenttiraita (tekstitetty suomeksi) sekä tiiseri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Lehmann
Pääosissa: Josh Hartnett
Tarina: Rob Perez
Kuvaus: Elliot Davis
Musiikki: Rolfe Kent

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy