Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paper Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 238293EAN: 5706132399016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­sil­la on Mr Bean, nor­ja­lai­sil­la El­ling, jo­ten sal­lit­ta­koon ame­rik­ka­lai­sil­le Ric­har­din­sa.

Eng­lan­ti­lai­sil­la on Mr Bean, nor­ja­lai­sil­la El­ling, jo­ten sal­lit­ta­koon ame­rik­ka­lai­sil­le Ric­har­din­sa. Tämä kir­jai­li­jan tu­kok­ses­ta kär­sivä kes­ki-ikäi­nen mies on tus­kas­tu­nut elämänsä mer­kit­semättö­myy­teen, lap­set­to­muu­teen ja vai­mon­sa etäi­syy­teen. Roh­to löy­tyy syk­syi­sestä Mon­tau­kis­ta, missä mies palk­kaa su­ku­lais­sie­luk­seen tun­nis­ta­man­sa tei­ni­tytön lap­sen­vah­dik­si it­sel­leen. Mu­ka­na ku­viois­sa on myös mie­hen su­per­san­ka­rin so­ti­so­paan pu­keu­tu­nut mie­li­ku­vi­tu­systävä, Kap­tee­ni Eri­no­mai­nen.
D­raa­ma yrittää ot­taa nis­ka­lenk­kiä yk­sinäi­syy­destä, on­nis­tuen luo­maan sym­paat­ti­sen ystä­vyys­suh­teen epä­so­vin­nai­seen kon­teks­tiin, ja mie­li­ku­vi­tu­systävä on se­kin pe­rin oma­peräi­nen työ­ka­lu ai­kuis­ten yk­sinäi­syyttä tut­kit­taes­sa. Ko­ko­nai­suus kui­ten­kin jää va­jaa­ve­toi­sek­si ker­to­muk­sek­si, jo­ka ei ai­van ole ko­me­dia eikä toi­saal­ta va­ka­va­hen­ki­nen pa­la elämää. Te­ra­piaa tämä ehkä on, mut­ta täy­si­pai­noi­nen elo­ku­va ei kui­ten­kaan. Nui­jas­ta ja to­si­nui­jas­ta muis­tet­ta­val­le pääo­san Jeff Da­niel­sil­le tämä on kui­ten­kin luon­te­va roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas, asiallisen kalsea kuva ja hillitty ääniraita. Ekstroissa elokuvan traileri. (IJ)
12/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy