Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fantastic Voyage

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Fas­tas­ti­nen mat­ka oli 40 vuot­ta sit­ten kään­teen­te­kevä sci­fi-e­lo­ku­va, kos­ka se pyr­ki löytämään uu­sia ta­po­ja ku­va­ta ih­mi­sen ikiai­kais­ta ta­paa ih­me­tellä luon­non oi­kul­li­suut­ta.

Fas­tas­ti­nen mat­ka oli 40 vuot­ta sit­ten kään­teen­te­kevä sci­fi-e­lo­ku­va, kos­ka se pyr­ki löytämään uu­sia ta­po­ja ku­va­ta ih­mi­sen ikiai­kais­ta ta­paa ih­me­tellä luon­non oi­kul­li­suut­ta. Tällä ker­taa men­tiin ih­mi­sen sisäl­le tais­te­le­maan pu­na­so­lu­ja vas­taan pie­nellä su­kel­lus­ve­neellä. Kon­ka­rioh­jaa­ja tun­ne­taan siitä, että hän sel­vi­si kun­nial­la jo­ka gen­ressä. Voit­ti kak­si Os­ca­ria.
E­lo­ku­va esi­tet­tiin Suo­men te­le­vi­sios­sa ai­koi­naan 1970-lu­vun alus­sa. Silmät oli­vat ym­myrkäi­senä nuo­rel­la mie­hellä Ke­mijär­ven On­ki­mie­hen­tiellä, ukin tykönä. Tämä jät­ti läh­temättömän muis­ton. Hy­vin tun­tuu te­hoa­van edel­leen­kin.

Kuva & ääni

Laadukas hyvän filmirakeen saattelema kuva on väreiltään sävykäs ja kauttaaltaan miellyttävän vakaa. Aikoinaan Oscarin arvoisena pidetyt tehosteet näyttävät nyt herkullisen hilpeiltä, ja kuvan tarkkuus myös ymmärrettävästi kärsii näissä osioissa. Ääniraita on tarjolla häviöttömässä DTS-HD Master Audio -muodossa sekä alkuperäisenä mono- että uutena 5.1-versiona. Dialogi välittyy puhtaasti ja kliininen musiikkiraita soi voimalla.

Ekstrat

Ekstroissa mielenkiintoinen elokuvahistorioitsija Jeff Bondin kommenttiraita, elokuvahistorioitsijoiden Bond, Jon Burlingame ja Nick Redman kommenttiraita musiikkiraidalle (38 min. puhetta ja loput musiikkia), mainio kooste elokuvan tehosteista (18 min.), storyboard-vertailu, trailereita ja tv-spotteja. Kannessa väärä kuvasuhde eikä ensimmäistä kommenttiraitaa, monoraitaa, trailereita tai tv-spotteja mainita. (PS/IJ)
24/11/2013
24/11/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
DTS-HD MA 1.0
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705084

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy