Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Gift - enne

The Gift 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kau­hue­lo­ku­va, jo­ka on ja­ka­nut mie­liä.

Kau­hue­lo­ku­va, jo­ka on ja­ka­nut mie­liä. Neljä täh­teä se saa­vut­taa tässä yh­tey­dessä en­nen kaik­kea Ca­te Blanc­het­tin ai­don, jenk­ki­tyy­listä poik­kea­van työs­ken­te­lyn vuok­si.
Nä­kyjä nä­kevän nai­sen yh­distä­mi­nen mur­ha­ta­pauk­siin on ai­ka­moi­nen kli­see, jon­ka ka­ri­kot kes­ki­luok­kais­tu­nut oh­jaa­ja Sam Rai­mi sel­vittää su­ju­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tarkoituksella hieman pehmeä. Jos ääniraita ei säikäytä, niin ei mikään. Ekstroissa 11 min. dokumentti, 4 min. ohjaajan haastattelua, näyttelijät kommentoivat 4 min. ajan ohjaajaa ja 15 min. dokumentti Blanchettista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy