Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zombiepartio

Scout's Guide to Zombies  

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112725310

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pos­ke­ton zom­bie­ko­me­dia kol­mes­ta ka­ve­ruk­ses­ta, joi­den par­tio­tai­dot jou­tu­vat koe­tuk­sel­le kun heidän uni­nen pik­ku­kau­pun­kin­sa jou­tuu zom­bie-e­pi­de­mian kou­riin.

Pos­ke­ton zom­bie­ko­me­dia kol­mes­ta ka­ve­ruk­ses­ta, joi­den par­tio­tai­dot jou­tu­vat koe­tuk­sel­le kun heidän uni­nen pik­ku­kau­pun­kin­sa jou­tuu zom­bie-e­pi­de­mian kou­riin. Hyvällä syk­keellä pot­ki­va viih­dy­ke löytää ki­vas­ti ir­vail­ta­vaa klas­si­ses­ta gen­restä, mac­gy­ve­ris­mien kaut­ta myös par­tio­lai­suu­des­ta.
Oh­jaa­ja ker­too ekst­rois­sa ta­voi­tel­leen­sa ka­sa­ri­hen­kistä kau­hu­ko­me­diaa Goo­nies- ja Grem­lins-e­lo­ku­vien hen­gessä, nyt täy­si-ikäi­sel­le yleisöl­le so­vi­tet­tu­na. Tämä tar­koit­taa, että zom­biet ote­taan va­ka­vas­ti, eikä kieltä pus­ke­ta pos­keen, mut­ta huu­mo­ri kuk­kii jat­ku­vas­ti. Viih­dy­ke rul­laa ki­vas­ti, sket­sit oi­val­ta­vat ja su­van­not puut­tu­vat. Oi­keas­taan tämä on ai­vot­to­mien olut­lef­fo­jen sar­jas­sa mel­koi­nen on­nis­tu­mi­nen. Avoi­mes­sa sar­jas­sa tämä on to­ki kol­me täh­teä, mut­ta omas­sa luo­kas­saan neljä.

Kuva & ääni

Erittäin hyvä jos ei suorastaan erinomainen kuva toistaa häiritsevästi virusten täyttämät verisuonet timmillä paljaalla pinnalla, ja on muutoinkin kaikilta osin pätevä. Kuvan lievä pehmeys johtuu tekijöiden mukaan käytetyistä anamorfisista linsesistä, jotka toisaalta antavat kokonaisuudelle upean elokuvamaisen tunnelman. Tummasävyinen ja värisävyjään myöten nätti kuva. Toimntaelokuvan ja jännityselokuvan ääniraita toimii maltillisesti tilassa.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä making of (30 min.), poistettuja kohtauksia (3 min.) ja koosteet tehosteista (6 min.), zombiekoreografiasta (5 min.) ja puvustuksesta (5 min.). (IJ)
18/05/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy