Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

End of Sentence

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165286520

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Isä ja van­ki­las­ta juu­ri va­pau­tu­nut poi­ka läh­tevät si­rot­te­le­maan per­heen äi­din tuh­kia Ir­lan­tiin.

Isä ja van­ki­las­ta juu­ri va­pau­tu­nut poi­ka läh­tevät si­rot­te­le­maan per­heen äi­din tuh­kia Ir­lan­tiin. Mat­ka re­pii ar­vat­ta­vas­ti au­ki ne sy­vimmät haa­vat voi­dak­seen ne pa­ran­taa, mut­ta tai­val ei ole se ta­va­no­mai­sin.
Näppärä kä­si­kir­joi­tus löytää as­ke­leen­sa viih­dyttäväs­ti ja tai­taa as­ke­leen­vaih­don pe­la­ten etään­ty­neitä, mut­ta nyt toi­siaan lä­hen­tyvää isää ja poi­kaa hy­vin yh­teen ja toi­siaan vas­taan. Isoisän var­jo pai­naa mo­lem­pia ja koet­te­le­mus­ten kaut­ta muo­toon­sa ha­kat­tu elämän­ku­va­kaan ei tun­nu kum­man­kaan koh­dal­la ole­van mal­lil­laan. Kor­jaus­lii­ke on nä­ke­mi­sen ar­voi­nen.
Ikä­ra­ja 7 tun­tuu ole­van hie­man ala­kant­tiin vaik­ka ote ei si­ka­rin polt­tojäl­kiä lu­kuun ot­ta­mat­ta ole­kaan eri­tyi­sen graa­fis­ta.

Kuva

Erinomainen kuva on tyylikkään tummasävyinen, vakaa ja formaatin puitteissa sekä erotteleva että väritoistoltaan luonnollinen. Paahteinen Alabama ja sateinen Irlanti näyttäytyvät molemmat edukseen ja jopa kuvaustyöskentely on elegantin ilmeikästä.

Ääni

Kaunis ääniraita luo virkeän miljöön ja uskaltautuu käyttämään myös lyriikoita ilmaisussaan.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
14/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy