Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Säpinää Chinatownissa

Big Trouble in Little China 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 93901EAN: 7340112703509

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­sial­li­sen pos­ke­ton ka­sa­ri­toi­min­tapätkä rek­ka­mie­hestä, jo­ka jou­tuu nap­pu­lak­si San Fran­sis­con kii­na­lais­kort­te­lin vä­lien sel­vit­te­lyyn.

A­sial­li­sen pos­ke­ton ka­sa­ri­toi­min­tapätkä rek­ka­mie­hestä (Kurt Rus­sell), jo­ka jou­tuu nap­pu­lak­si San Fran­sis­con kii­na­lais­kort­te­lin vä­lien sel­vit­te­lyyn. John Car­pen­te­rin kä­sia­laa ole­va elo­ku­va on ihail­ta­van yk­si­so­lui­nen ja ä­lyk­kyy­so­samäärältään nes­temäi­sen mäyrä­koi­ran ta­soa. Tätä ei voi ot­taa va­ka­vas­ti, mut­ta va­ka­vail­meis­ten pöhkö­jen sar­jas­sa tämä on mi­ta­lis­ti — eikä ai­van tältä pla­nee­tal­ta.
Tätä enempää ylinäyt­te­le­mistä ja pos­ket­to­mia ti­lan­tei­ta ei löy­dy edes par­hais­ta suo­raan vi­deol­le teh­dyistä Ste­ven Sea­gal -viih­dyk­keistä. Len­to­kentällä ta­pel­laan kes­ken­kas­vui­ses­ti sät­kien, silmät pestään lätäköstä, ol­ki­hat­tui­set ukot il­mes­tyvät tai­vaal­ta ja sii­hen vä­liin­kin mah­tuu tu­si­na pos­ke­ton­ta ta­pah­tu­maa, jot­ka yhtä ai­kaa hi­ve­levät nau­ru­li­hak­sia ja uh­kaa­vat ai­vo­so­lu­ja. Ja tämä kaik­ki on vas­ta al­kua.

Kuva

Ajoittain hitusen pehmeä kuva skarppaa tarjotakseen muikean erottelevaa jälkeä. Erottelukyky on paikoin hätkähdyttävän hyvin kohdillaan niin, että kromi kiiltää, neon-kyltit ovat luettavia, taikasalamat viuhuvat ja bussikin on helppo nähdä välillä tyhjäksi. Jälki on lopulta ilahduttavan puhdasta, vakaata ja väritoistoaan myöten jäsentynyttä.

Ääni

Kasarimaisesti popittava ääniraita on ikääntynyt armollisesti. Musiikki soi yrmyn puhtaasti ja dialogi ei kuulosta mahdottoman ohuelta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja Kurt Russelin hekotteleva kommenttiraita, erillinen musiikkiraita (DTS5.1), alkuperäinen making of (7 min.), poistettuja kohtauksia, pidennetty loppu, haastattelu, musiikkivideo, trailereita, tv-spotteja ja kuvagalleria. Kokonaisuuden kruunaa onnenkeksejä sekaan heittävä valikko. (IJ)
27/12/2021

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy