Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Varg Veum - Kuoleman saattomiehet

Varg Veum - Dödens drabanter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Nor­ja­lai­sen Gun­nar Staa­le­se­nin dek­ka­rit eivät ole Suo­mes­sa ki­vun­neet myy­dyim­pien lis­tal­le.

Nor­ja­lai­sen Gun­nar Staa­le­se­nin dek­ka­rit eivät ole Suo­mes­sa ki­vun­neet myy­dyim­pien lis­tal­le. Kir­jakäännök­siä pa­rem­min esillä ovat­kin ol­leet kir­joi­hin ja nii­den hah­moi­hin pe­rus­tu­vat elo­ku­vat. Ymmär­rettäväs­ti. Sie­lu­kas Trond Es­pen Seim ra­ken­taa oma­peräi­sen yk­si­tyi­set­sivä Varg Veu­min ka­ris­mal­la. Nai­set ja vii­na mait­ta­vat. Kan­sa naut­tii.
Pik­ku­kylässä on mur­hat­tu van­ha pa­ris­kun­ta. Pos­tin­ja­ka­ja ha­vait­see van­hus­ten ot­to­po­jan hei­lu­van tur­han lä­hellä mur­ha­paik­kaa ase kou­ras­sa. Skep­ti­nen Varg Veum ei luo­ta näkö­ha­vain­non ai­tou­teen vaan läh­tee pur­ka­maan mo­ni­mut­kais­ta ku­vio­ta.
Epäus­kot­ta­va ja ty­perän säi­kei­nen ase­tel­ma ei saa ot­tee­seen. Skan­di­naa­vi­ses­ta ri­kos­mas­sas­ta erot­tu­mi­nen pa­kot­taa kä­si­kir­joit­ta­jat lap­sel­li­seen rön­syi­lyyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiojännärikuvaa ja -kuvausta, mutta siihen konseptiin sopiva ja laadukas kokonaisuus. Ei lisämateriaalia. Kansainvälinen levitys nimellä Varg Veum - The Consorts of Death. (VA)
14/01/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 264233EAN: 6438044302363

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy