Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Varg Veum - Kuoleman saattomiehet

Varg Veum - Dödens drabanter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 264233EAN: 6438044302363

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nor­ja­lai­sen Gun­nar Staa­le­se­nin dek­ka­rit eivät ole Suo­mes­sa ki­vun­neet myy­dyim­pien lis­tal­le.

Nor­ja­lai­sen Gun­nar Staa­le­se­nin dek­ka­rit eivät ole Suo­mes­sa ki­vun­neet myy­dyim­pien lis­tal­le. Kir­jakäännök­siä pa­rem­min esillä ovat­kin ol­leet kir­joi­hin ja nii­den hah­moi­hin pe­rus­tu­vat elo­ku­vat. Ymmär­rettäväs­ti. Sie­lu­kas Trond Es­pen Seim ra­ken­taa oma­peräi­sen yk­si­tyi­set­sivä Varg Veu­min ka­ris­mal­la. Nai­set ja vii­na mait­ta­vat. Kan­sa naut­tii.
Pik­ku­kylässä on mur­hat­tu van­ha pa­ris­kun­ta. Pos­tin­ja­ka­ja ha­vait­see van­hus­ten ot­to­po­jan hei­lu­van tur­han lä­hellä mur­ha­paik­kaa ase kou­ras­sa. Skep­ti­nen Varg Veum ei luo­ta näkö­ha­vain­non ai­tou­teen vaan läh­tee pur­ka­maan mo­ni­mut­kais­ta ku­vio­ta.
Epäus­kot­ta­va ja ty­perän säi­kei­nen ase­tel­ma ei saa ot­tee­seen. Skan­di­naa­vi­ses­ta ri­kos­mas­sas­ta erot­tu­mi­nen pa­kot­taa kä­si­kir­joit­ta­jat lap­sel­li­seen rön­syi­lyyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiojännärikuvaa ja -kuvausta, mutta siihen konseptiin sopiva ja laadukas kokonaisuus. Ei lisämateriaalia. Kansainvälinen levitys nimellä Varg Veum - The Consorts of Death. (VA)
14/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy