Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naisen tuoksu

Scent of a Woman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
LBX 1.91
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98195  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al Pa­ci­no on hyvää vauh­tia so­keu­tu­mas­sa ole­va kat­ke­roi­tu­nut so­ta­ve­te­raa­ni, jo­ka päättää lo­pet­taa päivänsä ko­meas­ti.

Al Pa­ci­no on hyvää vauh­tia so­keu­tu­mas­sa ole­va kat­ke­roi­tu­nut so­ta­ve­te­raa­ni, jo­ka päättää lo­pet­taa päivänsä ko­meas­ti. Ch­ris O'­Don­nel­lin esittämä pa­haa-aa­vis­ta­ma­ton opis­ke­li­ja­poi­ka opas­koi­ra­naan hän suun­taa koh­ti Isoa Ome­naa ja vii­mei­siä hu­vi­tuk­sia. Ai­kan­sa tan­got­tuaan ja li­mu­sii­neil­la ja fer­ra­reil­la hu­ris­tel­tuaan hän ai­koo ko­hot­taa van­han us­kol­li­sen 45:n ohi­mol­leen ja päästää kaik­ki tut­ta­van­sa pii­nas­taan. Toi­sin kui­ten­kin käy, sillä mat­kas­ta tu­lee en­nen kaik­kea sisäi­nen vael­lus, jon­ka ai­ka­na mat­ka­kump­pa­nit huo­maa­vat op­pi­van­sa toi­sil­taan uu­sia asioi­ta elämästä.
Har­vi­nai­sen terävä ja kos­ket­ta­va uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti vuon­na 1974 val­mis­tu­nees­ta ita­lia­lai­ses­ta al­ku­peräis­teok­ses­ta: "P­ro­ma­fo Di Don­na". Pa­ci­no pal­kit­tiin roo­lis­taan Os­ca­ril­la. Upea elo­ku­va lu­moaa vielä kun ta­ka­na on jo puo­len tu­si­naa kat­se­lu­ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Harmi vain, ettei levy yllä toteutukseltaan elokuvan tasolle. Levyllä faktaruutuja ja traileri. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy