Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naisen tuoksu

Scent of a Woman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Al Pa­ci­no on hyvää vauh­tia so­keu­tu­mas­sa ole­va kat­ke­roi­tu­nut so­ta­ve­te­raa­ni, jo­ka päättää lo­pet­taa päivänsä ko­meas­ti.

Al Pa­ci­no on hyvää vauh­tia so­keu­tu­mas­sa ole­va kat­ke­roi­tu­nut so­ta­ve­te­raa­ni, jo­ka päättää lo­pet­taa päivänsä ko­meas­ti. Ch­ris O'­Don­nel­lin esittämä pa­haa-aa­vis­ta­ma­ton opis­ke­li­ja­poi­ka opas­koi­ra­naan hän suun­taa koh­ti Isoa Ome­naa ja vii­mei­siä hu­vi­tuk­sia. Ai­kan­sa tan­got­tuaan ja li­mu­sii­neil­la ja fer­ra­reil­la hu­ris­tel­tuaan hän ai­koo ko­hot­taa van­han us­kol­li­sen 45:n ohi­mol­leen ja päästää kaik­ki tut­ta­van­sa pii­nas­taan. Toi­sin kui­ten­kin käy, sillä mat­kas­ta tu­lee en­nen kaik­kea sisäi­nen vael­lus, jon­ka ai­ka­na mat­ka­kump­pa­nit huo­maa­vat op­pi­van­sa toi­sil­taan uu­sia asioi­ta elämästä.
Har­vi­nai­sen terävä ja kos­ket­ta­va uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti vuon­na 1974 val­mis­tu­nees­ta ita­lia­lai­ses­ta al­ku­peräis­teok­ses­ta: "P­ro­ma­fo Di Don­na". Pa­ci­no pal­kit­tiin roo­lis­taan Os­ca­ril­la. Upea elo­ku­va lu­moaa vielä kun ta­ka­na on jo puo­len tu­si­naa kat­se­lu­ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Harmi vain, ettei levy yllä toteutukseltaan elokuvan tasolle. Levyllä faktaruutuja ja traileri. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
LBX 1.91
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98195  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy