Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Halloween (2018)

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083181888

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hal­lowee­nin uu­sin­ta­ver­sio räjäyttää pa­jat­son tar­joa­mal­la kaik­ki tu­tut hi­tit, mut­ta pirt­sa­kan tuo­rees­sa ja selväpäi­sessä kuo­sis­sa.

Hal­lowee­nin uu­sin­ta­ver­sio räjäyttää pa­jat­son tar­joa­mal­la kaik­ki tu­tut hi­tit, mut­ta pirt­sa­kan tuo­rees­sa ja selväpäi­sessä kuo­sis­sa. Era­koi­tu­nut mum­me­li (Ja­mie Lee Cur­tis), tämän tytär (Ju­dy Greer), su­vun kuo­pus (An­di Ma­tic­hak) ja 40-vuot­ta van­ki­las­sa vi­ru­nut mörkö­mies (ei se lei­jo­na) ta­pai­le­vat koh­ta­lon sa­ne­le­mia roo­le­jaan ve­ri­sessä seu­ra­lei­kissä.
Mörkö­sir­kus on vas­toin odo­tuk­sia sekä ta­ri­nal­li­ses­ti ko­he­rent­ti ja kiin­nos­ta­va, että vi­suaa­li­ses­ti viit­se­liäs ja vir­keä. Al­ku­peräi­sen elo­ku­van re­sep­tillä syn­ty­nyt jännä­ri pitää koo­mi­set ele­ment­tinsä ruo­dus­sa ja tar­joaa san­gen pu­re­van ja viih­dyttävän jän­ni­tysnäy­telmän. Tämä ei ole uu­del­leen läm­mi­tet­tyä purk­ki­her­ne­keit­toa vaan ihan uu­si purk­ki tut­tua her­ne­keit­toa. Hyvä suo­ri­tus.

Kuva

Jopa 3K:na kuvattu elokuva näyttää komealta: syksyinen miljöö tuntuu löytävän yksittäiset lehdet puiden oksilta ja syvät uurteet Jamie Lee Curtisin kasvoilta. 4K-kuva on kokonaisuudessaan terävä, väritoistoltaan luonnollinen ja lievää rakeisuuttaan myöten virheettömän hallittu. Parhaimmillaan jälki on pysäyttävän erottelevaa ja läsnäolevaa, ja heikoimmilaankin hieman puuterimaisena HD:nä hyvää.

Ääni

Äänipuolella tuttu teemamusiikki on modernisoitu pieteetillä ja koko ääniraita kudottu ihailtavan vetreästi ja energisesti. Toiminnassa on iskua ja suvannoissakin mielenkiintoa ilman kliseitä.

Ekstrat

4k-version ekstroissa tekijöiden keskustelu elokuvan synnystä (4 min.), poistettuja kohtauksia (13 min.) ja neljä koostetta elokuvan synnystä (yht. 15 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version ja samat ekstrat omalla levyllään. (IJ)
01/06/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy