Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sukellusvene U-96 - The Original Uncut Version

Das Boot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 282 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110087EAN: 5050582266535

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­ki vii­si­tun­ti­nen leik­kaa­ma­ton ver­sio kaik­kien ai­ko­jen su­kel­lus­ve­ne-­ker­to­muk­ses­ta.

Li­ki vii­si­tun­ti­nen leik­kaa­ma­ton ver­sio kaik­kien ai­ko­jen su­kel­lus­ve­ne-ker­to­muk­ses­ta.
Wolf­gang Pe­ter­se­nin oh­jaa­ma elo­ku­va seu­raa sak­sa­lai­sen U-96 su­kel­lus­ve­neen ar­kea toi­sen maail­man­so­dan lop­pu­tun­nel­mis­sa. Rans­kan ran­ni­kol­ta sei­laa­vat su­si­lau­mat käyvät At­lan­til­la liit­tou­tu­nei­den saat­tuei­den kimp­puun, pa­koi­le­vat sy­vyys­pom­me­ja ja odot­ta­vat päivä­kau­sia käs­kyjä, ha­vain­toa, päivän mie­te­lau­set­ta, mitä ta­han­sa.
Kun vi­hol­lis­kos­ke­tus saa­daan on edessä hek­ti­nen kis­sa ja hii­ri leik­ki, jos­sa mo­lem­mat puo­let saa­vat metsäs­tys­vuo­ron­sa. Juo­nenkään­teet ovat pie­niä ja suu­ren mit­ta­kaa­van his­to­rial­li­set ta­pah­tu­mat eivät näy juu­ri edes ri­vien vä­listä, mut­ta aluk­sen yhtä ai­kaa tur­rut­ta­van ja tu­le­na­ran elämän ku­vaus on rau­tais­ta.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Lot­har-Günt­her Buch­hei­min ro­maa­niin, jo­ka puo­les­taan ot­ti in­noi­tuk­sen­sa to­sielämästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäänsä nähden erinomainen kuva on terävä, levollinen ja väritoistoaan myöten jäsentynyt. Äänipuolella on oikeaoppisesti tarjolla sekä alkuperäinen saksankielinen ääniraita että kohtuullisen onnistunut englanninkielinen dubbi, molemmat DD5.1 -muodossa. Ekstroissa Director's Cut -versiolta tuttu lyhyt making of -dokumentti (6 min.) ja traileri. Elokuva on jaettu kahdelle levylle. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy