Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sukellusvene U-96 - The Original Uncut Version

Das Boot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Li­ki vii­si­tun­ti­nen leik­kaa­ma­ton ver­sio kaik­kien ai­ko­jen su­kel­lus­ve­ne-­ker­to­muk­ses­ta.

Li­ki vii­si­tun­ti­nen leik­kaa­ma­ton ver­sio kaik­kien ai­ko­jen su­kel­lus­ve­ne-ker­to­muk­ses­ta.
Wolf­gang Pe­ter­se­nin oh­jaa­ma elo­ku­va seu­raa sak­sa­lai­sen U-96 su­kel­lus­ve­neen ar­kea toi­sen maail­man­so­dan lop­pu­tun­nel­mis­sa. Rans­kan ran­ni­kol­ta sei­laa­vat su­si­lau­mat käyvät At­lan­til­la liit­tou­tu­nei­den saat­tuei­den kimp­puun, pa­koi­le­vat sy­vyys­pom­me­ja ja odot­ta­vat päivä­kau­sia käs­kyjä, ha­vain­toa, päivän mie­te­lau­set­ta, mitä ta­han­sa.
Kun vi­hol­lis­kos­ke­tus saa­daan on edessä hek­ti­nen kis­sa ja hii­ri leik­ki, jos­sa mo­lem­mat puo­let saa­vat metsäs­tys­vuo­ron­sa. Juo­nenkään­teet ovat pie­niä ja suu­ren mit­ta­kaa­van his­to­rial­li­set ta­pah­tu­mat eivät näy juu­ri edes ri­vien vä­listä, mut­ta aluk­sen yhtä ai­kaa tur­rut­ta­van ja tu­le­na­ran elämän ku­vaus on rau­tais­ta.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Lot­har-Günt­her Buch­hei­min ro­maa­niin, jo­ka puo­les­taan ot­ti in­noi­tuk­sen­sa to­sielämästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäänsä nähden erinomainen kuva on terävä, levollinen ja väritoistoaan myöten jäsentynyt. Äänipuolella on oikeaoppisesti tarjolla sekä alkuperäinen saksankielinen ääniraita että kohtuullisen onnistunut englanninkielinen dubbi, molemmat DD5.1 -muodossa. Ekstroissa Director's Cut -versiolta tuttu lyhyt making of -dokumentti (6 min.) ja traileri. Elokuva on jaettu kahdelle levylle. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 282 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110087EAN: 5050582266535

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy