Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Whiteout - kuolema jäätiköllä

Whiteout 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 225835EAN: 051895029084

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kai­ken­lais­ta hyö­rintää ja pyö­rintää ku­va­taan mil­jar­deil­la dol­la­reil­la vuo­des­sa, mut­ta kui­ten­kin on pu­la van­ha­na­jan suo­ra­vii­vai­sis­ta, viih­dyttä­vistä ja vieläpä ek­soot­ti­sis­sa pai­kois­sa ta­pah­tu­vis­ta seik­kai­luis­ta.

Kai­ken­lais­ta hyö­rintää ja pyö­rintää ku­va­taan mil­jar­deil­la dol­la­reil­la vuo­des­sa, mut­ta kui­ten­kin on pu­la van­ha­na­jan suo­ra­vii­vai­sis­ta, viih­dyttä­vistä ja vieläpä ek­soot­ti­sis­sa pai­kois­sa ta­pah­tu­vis­ta seik­kai­luis­ta. Toi­min­tae­lo­ku­van alen­nus­ti­las­sa jo­pa tu­lee ikävä 1970-lu­vun kai­ken­kar­vai­sia mac­Lea­ne­ja ja cli­ve­cuss­le­rei­ta. Whi­teout on tässä suh­tees­sa myön­tei­nen yllättäjä, vaik­ka se ei ai­van gen­ren hui­pul­le pää­se lop­pu­rat­kai­sua edeltävän pitkän hengäh­dys­tau­kon­sa ta­kia. Mut­ta jo­pa lop­pu on oma­peräi­nen.
Ta­ri­na si­joit­tuu Etelä­man­te­reel­le, jos­sa tut­ki­musväen jou­kos­sa rie­huu hak­ku­ri­mur­haa­ja. Slas­her-viit­teitä käy­tetään hie­nos­tu­nees­ti. Ko­ko­nai­suu­des­sa ei ole mitään eri­tyi­sen oma­peräistä, mut­ta jän­ni­tystä osa­taan ti­hentää tai­dol­la ja kylmää mijöötä hyö­dyntää so­pi­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Valkoinen on vaikea väri, mutta BD piirtää maisemat tarkasti. Mukana on elokuvan digikopio, jonka voi asentaa vaikkapa tietokoneelle. Ekstroissa 24 min. dokumentit ja 4 min. ylimääräisiä kohtauksia. (PS)
22/03/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy