Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Toy Story 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 236498EAN: 8717418270124

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­xa­rin ja Dis­neyn klas­sik­ko on eden­nyt jo toi­seen jat­ko-o­saan­sa, ja luul­ta­vas­ti yleisö ha­luaa vain lisää.

Pi­xa­rin ja Dis­neyn klas­sik­ko on eden­nyt jo toi­seen jat­ko-o­saan­sa, ja luul­ta­vas­ti yleisö ha­luaa vain lisää. Tällä ker­taa tu­tut le­lum­me ovat jyrkän­teen par­taal­la kuin Klim­tin Suu­del­ma-teok­ses­sa. An­dy on lähdössä col­le­geen, ja äi­ti vaa­tiin erot­te­le­maan huo­nees­ta ros­kiin ja vin­til­le pan­ta­vat esi­neet. Le­lut jou­tu­vat va­hin­gos­sa päivä­ko­ti Päivän­pais­tee­seen, jos­sa omaa sta­li­nis­tis­ta dik­ta­tuu­riaan pyö­rittäjä ha­li­nal­le te­kee le­lu­jen ar­jes­ta an­keaa.
Lap­sil­le so­pi­vaa vauh­tia ja ai­kui­sia kiin­nos­ta­via kult­tuu­ri­sia vink­kejä suol­ta­va kä­si­kir­joi­tus toi­mii puo­lenvä­lin on­nah­te­lun jäl­keen. Vaik­ka dis­neymäi­nen sen­ti­men­taa­li­suus vaa­nii, ei voi kuin myöntää, että Pi­xa­rin le­lu­ta­ri­nat ovat osal­taan teh­neet maail­maa pa­rem­mak­si, sillä ne pu­hu­vat oi­kean in­hi­mil­li­syy­den puo­les­ta. Naii­via tie­tys­ti, las­kel­moi­vaa vain vähän.

Kuva, ääni & ekstrat

Referenssitason kuvaa ja ääntä on tarjolla, mutta massiivinen 7.1-ääni peittoaa varsinkin suomidubatun (DD5.1EX) mennen ja tullen. Tom Hanksille ja kumppaneille on hankala panna kampoihin. Combo Pack sisältää BD-, DVD- ja E-kopiolaitokset. Kolmella levyllä. Ekstroissa Päivä ja yö –lyhytelokuva (6 min.), Länkkäriavaus (6 min.), Tarinapalveri (6 min.), Buzz Lightyear –jakso (11 min.), Bonnien leikkituokio (7 min.), kommenttiraita, interaktiivinen peli ja 40 min. dokumentit. (PS)
04/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy