Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Peter Rabbit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031005327

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­ses­ti mo­der­ni­soi­tu ker­ron­ta Beat­rix Pot­te­rin kuu­lui­sas­ta sa­dus­ta Pet­te­ri Ka­nii­ni.

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­ses­ti mo­der­ni­soi­tu ker­ron­ta Beat­rix Pot­te­rin kuu­lui­sas­ta sa­dus­ta Pet­te­ri Ka­nii­ni. Muis­to­jen utui­sen pik­to­res­ki eläin­sa­tu vaih­tuu tässä hy­pe­rak­tii­vi­sek­si ka­ni­bak­ka­naa­lik­si, jos­sa lä­hes nons­top vit­sai­lu ja vauh­ti ovat pääo­sas­sa.
Ai­van pik­ku­las­ten elo­ku­va tämä ei ole sen enempää hur­jien ti­lan­tei­den­sa kuin ta­ri­nan­sa puo­les­ta, mut­ta toi­saal­ta ai­kui­sem­mal­le­kin yleisöl­le riittää hu­pia läpän ha­vain­nois­sa. Lop­pu­tu­lok­se­na on mai­net­taan pa­rem­pi seik­kai­lu, jos­sa me­no­jal­ka vi­pittää ja suu soi pääo­sin vet­reäs­ti.

Kuva & ääni

Hyvä kuva on vakaa ja luonteva tuoden animoidut eläimet henkiin uskottavasti. Väitetysti 3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää muutamaan otteeseen keinotekoisesti terävöitetyltä, mutta valtaosin jälki on mukavan luontevaa ja erottelevaa. Kuva sijoittuu vakaasti johonkin HD:n ja 4K:n välimaastoon, mutta paikoin tarjolla on ilahduttavan erottelevaa toistoa, joka oikeuttaisi jopa täysiveroisen 4K:n tasolle. Mattamaisesti viimeistelty kuva on väritoistoltaan tyylikäs, mutta aivan kaikki otokset eivät näytä aidolta HDR:ltä. Petterille äänensä lainaavan Talk Show -isäntä James Cordenin vetämä englanninkielinen Dolby Atmos -ääniraita toimii energisesti. Tarjolla on myös suomenkielinen dubbi DD5.1-muodossa.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-version levyllä minielokuva, making of ja dance along -kooste. (IJ)
21/12/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy