Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keski-iän kriisi

Funny About Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ge­ne Wil­de­rin täh­dittämä vai­val­loi­nen, mut­ta ah­dis­tu­neen epä­so­vin­nai­sel­la ta­val­la haus­ka ko­me­dia mie­hestä, tämän peräkkäi­sistä tyttö­ka­ve­reis­ta ja suh­tau­tu­mi­ses­ta su­vun jat­ka­mi­seen.

Ge­ne Wil­de­rin täh­dittämä vai­val­loi­nen, mut­ta ah­dis­tu­neen epä­so­vin­nai­sel­la ta­val­la haus­ka ko­me­dia mie­hestä, tämän peräkkäi­sistä tyttö­ka­ve­reis­ta ja suh­tau­tu­mi­ses­ta su­vun jat­ka­mi­seen. Kat­so tämä jos olet jo näh­nyt kaik­ki Hol­lywoo­din hat­ta­ra­ko­me­diat.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisensä näköinen kuva. Voimakkaan roskainen ja havaittavasti kohinainen. Toisto on miellyttävän yksityiskohtaista, joskin ajoittain hieman epäskarppia. Reunavärinää esiintyy hetkittäin voimakkaasti. Ääniraita on selkeä, dialogin osalta ehkä hieman kolkko, mutta musiikintoistoltaan jopa lämmin. Ekstraton. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 97435EAN: 6420201163832

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy