Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barquero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5055201807793

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllä­tyslänkkä­ri ker­too omapäi­sestä jo­ki­luot­sis­ta, jo­ka elää omil­la eikä yh­teisön eh­doil­la.

Yllä­tyslänkkä­ri ker­too omapäi­sestä jo­ki­luot­sis­ta (Lee van Cleef), jo­ka elää omil­la eikä yh­teisön eh­doil­la. Pa­ha­mai­nei­nen ros­vo­kop­lan po­mo (ai­na mai­nio War­ren Oa­tes) ryöstää ko­ko­nai­sen kai­vos­kau­pun­gin, mut­ta jää ju­miin joel­le, kun los­si­laut­ta ei ole­kaan oi­keal­la puo­lel­la.
E­lo­ku­va ker­too muun muas­sa siitä, et­tei 1800-lu­vun vil­lin län­nessä tun­net­tu vain mor­fii­nia ja oo­piu­mia, vaan myös has­his-joint­ti kä­ryää.

Kuva, ääni & ekstrat

Alku ei näytä lupaavalta. Kuva on kuin gobeliinikangasta, mutta onneksi se osoittautuu taiteelliseksi ratkaisuksi. Kun toiminta alkaa, kuva näyttää hyvältä. Taso on silti vaihteleva. Ääniraita soi yksipuolisen kapeana. Ei tekstitystä englanniksi. Ei ekstroja. Brittilevy-R2. (PS)
08/08/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy