Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Bank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sa­la­sa­na Sword­fish -­tyy­li­nen aus­sit­ril­le­ri ma­te­ma­tiik­ka­ne­ros­ta, jon­ka avus­tuk­sel­la ison pan­kin joh­ta­ja ai­koo kes­kittää pien­ten ih­mis­ten vähät va­rat omiin tas­kui­hin­sa.

Sa­la­sa­na Sword­fish -tyy­li­nen aus­sit­ril­le­ri ma­te­ma­tiik­ka­ne­ros­ta, jon­ka avus­tuk­sel­la ison pan­kin joh­ta­ja (Ant­ho­ny La­Pag­lia) ai­koo kes­kittää pien­ten ih­mis­ten vähät va­rat omiin tas­kui­hin­sa.
Lähtö­koh­tai­ses­ti ta­ri­na on toi­mi­va, mut­ta sen kul­je­tus on lu­vat­to­man nui­vaa, mistä osa­syy on myös hen­gettömän dia­lo­gin. La­Pag­liaa lu­kuun ot­ta­mat­ta ko­ko kas­ti on puo­li­raa­kaa, har­maa­ta mas­saa, jol­le muu­ta­ma lisä­vuo­si il­mai­su­tai­don kurs­seil­la ei oli­si pa­hit­teek­si. Eri­tyi­sen köm­pelön vai­ku­tel­man te­kevät mies- ja naispääo­saan va­li­tut näyt­te­lijät, joil­la ei tun­nu ole­van ha­jua­kaan us­kot­ta­vas­ta roo­liin­sa eläy­ty­mi­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva, joka ei aivan yllä parhaaseen kastiin elävyydessään. Ääni on vähäeleinen ja tilatunnultaan vaatimaton, mutta hallittu ja miellyttävä. Ekstroissa anamorfinen traileri ja faktat. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy