Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
4k HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022492

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Saa­gan re­buut­ti pa­laa vuo­teen 1998 jol­loin me­ga­kor­po­raa­tion hylkäämä kuo­le­va pik­ku­kau­pun­ki toi­mii näyttämönä pait­si hii­pu­val­le elol­le myös päätään nos­ta­val­le zom­bie-u­hal­le.

Saa­gan re­buut­ti pa­laa vuo­teen 1998 jol­loin me­ga­kor­po­raa­tion hylkäämä kuo­le­va pik­ku­kau­pun­ki toi­mii näyttämönä pait­si hii­pu­val­le elol­le myös päätään nos­ta­val­le zom­bie-u­hal­le. Edeltä­jiään täys­li­hai­sem­paan ot­tee­seen pyr­kivä säi­kyt­te­lyjännä­ri kie­put­taa viih­dyttävän car­pen­ter­mai­sen lo­run, jos­sa vaa­ra ei kos­kaan ole liian kau­ka­na.
D­raa­ma saa aiem­paa enemmän pe­liai­kaa, eikä tällä sa­ral­la Os­ca­rei­ta ole lu­vas­sa, mut­ta oli­si epäoi­keu­den­mu­kais­ta väittää ta­ri­naa va­nut­tu­neek­si tai edes ta­pah­tu­mien hen­ga­rik­si. Gen­rensä tun­te­val­le kat­so­jal­le tai ta­run ta­ka­na ole­vat vi­deo­pe­lit tun­te­val­le tässä tus­kin on yllä­tyk­siä, mut­ta ko­ko­nai­suus on hiot­tu, sol­ju­va ja näyttäväs­ti som­mi­tel­tu.

Kuva

Erinomainen kuva on vaikuttavan vakaa ja värikylläinen kaikesta mustanpuhuvasta synkistelystään huolimatta. Myös erottelukyvyltään kyse on taidokkaasta esityksestä vaikka anti jääkin aivan aavistuksen puuteroiduksi. Viitseliäästi loihdittu kuva luotaa hienosti miljöötä, jota ei pääse elottomaksi luonnehtimaan vaikka ruumiita syntyykin.

Ääni

Ääniraita on tiukassa iskussa sateen täyttäessä tilan ja pelotteluäänien löytäessä suoran tien niskavilloile milloin mistäkin huoneen nurkasta. Kaikki ääniraidan osa-alueet ovat tunnelmallisesti kohdallaan.

Ekstrat

Ekstroissa kolme koostetta (yht. 25 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
22/09/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy