Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hellyyden ehdoilla

Terms of Endearment 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Neu­root­ti­sen ja es­ty­neen äi­din sekä tätä va­pau­tu­neem­man tyttä­ren ta­ri­na va­lit­tiin par­haan elo­ku­van Os­ca­ril­la, mui­ta­kin tu­li ja an­sios­ta.

Neu­root­ti­sen ja es­ty­neen äi­din (S­hir­ley Mac­Lai­ne) sekä tätä va­pau­tu­neem­man tyttä­ren (Deb­ra Win­ger) ta­ri­na va­lit­tiin par­haan elo­ku­van Os­ca­ril­la, mui­ta­kin tu­li ja an­sios­ta.
Oh­jaa­jan de­byyt­ti on har­vi­nai­sen tot­ta Hol­lywood-e­lo­ku­vak­si. Kau­pan pääl­le saa­tiin mu­kaan naa­pu­rin ra­kas­ta­ja, ast­ro­naut­ti Breed­lo­ve (Jack Nic­hol­son).

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Tekstitykset on sijoitettu liian ylös. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy