Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miehen työ

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Mitä kuu­luu?” Suo­ma­lai­nen työ­mies (Tom­mi Kor­pe­la) ajau­tuu gi­go­lok­si, kos­ka ei us­kal­la tun­nus­taa muu­ten­kin dia­pa­me­ja pop­si­val­le vai­mol­leen saa­neen­sa pot­kut. Har­vi­nai­sen hy­vin näy­tel­ty mus­ta ko­me­dia on kir­joi­tet­tu so­pi­van oma­peräi­ses­ti. Oh­jaa­ja on­nis­tuu nos­ta­maan jän­ni­tettä vii­mei­siin rat­kai­sui­hin kie­tou­tu­mat­ta kos­kaan so­siaa­li­por­non syö­ve­rei­hin. Huu­mo­ri on pi­ki­mus­taa, ja ker­too sa­mal­la olen­nai­sia asioi­ta suo­ma­lais­ten per­he-elämästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita tyytyy toistamaan dialogia, mutta soundtrack koottiin taiten. Kohokohta on J. Karjalaisen versio Kauko Röyhkän 1980-luvun klassikosta Pikku enkeli. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. (PS)
13/10/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6415750013264

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy