Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Spider-man 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kol­mas hä­mi­se­lo­ku­va jat­kaa tut­tua kaa­vaa esit­te­lemällä jäl­leen uu­sia pa­hik­sia ja heittämällä lisää tut­tu­ja ka­pu­loi­ta hä­mik­sen ja Ma­ry-­Ja­nen yh­tei­se­lon tiel­le.

Kol­mas hä­mi­se­lo­ku­va jat­kaa tut­tua kaa­vaa esit­te­lemällä jäl­leen uu­sia pa­hik­sia ja heittämällä lisää tut­tu­ja ka­pu­loi­ta hä­mik­sen ja Ma­ry-Ja­nen yh­tei­se­lon tiel­le. Sekä tie­to­ko­ne­te­hos­teis­ta elävät pa­hik­set että simp­pe­li tei­ni­ro­man­tiik­ka toi­mi­vat kel­vol­li­ses­ti, mut­ta mie­len­kiin­toi­sek­si elo­ku­va muut­tuu vas­ta hä­mik­sen ra­kas­tues­sa it­seensä. Mus­tal­le ava­ruusmönjäl­le al­tis­tu­nut hä­mis on ni­mittäin täy­sin uu­si eluk­ka, suo­ras­taan nil­ja­kas mön­kijä, jo­ka vetää mus­tat ka­jaa­lit, lä­hen­te­lee bändä­reitään, syn­kis­te­lee ja lis­tii po­ruk­kaa san­gen kylmä­ve­ri­ses­ti. Tämä muo­don­muu­tos nos­taa muu­toin vai­sun elo­ku­van ai­van uu­del­le ta­sol­le, jol­la se ei ehkä kil­pai­le aiem­pien elo­ku­vien kans­sa, mut­ta lu­nas­taa kui­ten­kin paik­kan­sa elo­ku­va­na omas­sa ar­vos­saan, eikä vain it­sestään­selvänä jat­ko-o­sa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäs efektisirkus saa blu-rayllä arvoisensa käsittelyn. Kuva on vakuuttavan tarkka ja kylpee kauttaalttaan rikkaissa värisävyissä, vaikka kummallakin saralla on nähty myös parempia esityksiä. Yhtälailla ääniraita kykenee tarjoilemaan teknisesti ongelmattoman ja sisällöllisesti vivahteikkaan kokonaisuuden. Ekstroissa kaksi tekijöiden kommenttiraitaa, pieleen menneitä otoksia (7 min.), musiikkivideo ja kuvagalleria. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204609  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy