Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Komisario Späck

Kommisarie Späck 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

F­red­de Gran­ber­gin po­lii­si­pa­ro­dia esit­te­lee ko­mi­sa­rio Mår­ten Späc­kin apu­lai­si­neen.

F­red­de Gran­ber­gin po­lii­si­pa­ro­dia esit­te­lee ko­mi­sa­rio Mår­ten Späc­kin (Leif And­reé) apu­lai­si­neen. Jo­han He­der­ber­gin per­for­moi­man Grün­vald Karls­so­nin hah­mon mal­li on ko­pioi­tu ko­vin tar­kas­ti. Kum­mas­tut­taa ja ih­me­tyttää. Skan­di­na­vian ko­koi­sel­la mark­ki­na-a­lueel­la tar­vet­ta dek­ka­ri­pa­ro­dioin­nil­le ei tun­tui­si ole­van, etenkään kun haus­kuu­tuk­sen määrä on mel­ko vähäi­nen. Pal­jon Beck-e­lo­ku­via ku­lut­ta­nut saat­taa naut­tia jois­tain rin­nas­tuk­sis­ta, mut­ta kyllä ku­lu­te­tul­la ra­hal­la oli­si ku­van­nut mie­luum­min kun­nol­li­sen po­lii­sie­lo­ku­van. Beck-e­lo­ku­vien Wersé­ninä tun­net­tu Per Mor­berg esittää yllättävän muo­don­muu­tok­sen. It­se elo­ku­va juo­nen­sa puo­les­ta ei an­sait­se sel­vi­tyk­siä. Niitä hom­mia voi lu­kea vaik­ka ta­ka­kan­nes­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno ruotsalainen filmi, harmaasävyistä tunnelmaa. Ääni heittelee tasoiltaan, tietoisesti. Kompressointia tarvittaisiin. Vaikka kyse on komediasta, ikäraja 13 vuotta on ehdottomasti alakanttiin graafisen väkivallan huomioon ottaen. Ei ekstroja.(VA)
24/03/2011

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 250333EAN: 6438044283051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy