Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sinä elävä

Du levande 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Cinema MondoKuva:
Anamorfinen 1.66*
  
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205631EAN: 6416335177876

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Roy An­ders­son, tuo elo­ku­van si­sus­tu­sark­ki­teh­ti, jättää mer­kintöjään la­jil­lem­me vain ko­vin har­vak­sel­taan.

Roy An­ders­son, tuo elo­ku­van si­sus­tu­sark­ki­teh­ti, jättää mer­kintöjään la­jil­lem­me vain ko­vin har­vak­sel­taan. Vuo­den 2007 tai­de­teos, Sinä elävä, pal­kit­tiin Guld­bag­gel­la sekä Poh­jois­mai­den neu­vos­ton elo­ku­va­pal­kin­nol­la.
Kau­pun­ki val­mis­tuu juh­la­kul­kuee­seen. Tark­kail­ta­va­na on ih­mi­se­lon ki­pui­lu­jen ko­ko ka­val­ka­di, kes­kiössä ra­kas­ta­mi­sen vai­keus. Hä­peä ja it­sesää­li tur­me­le­vat pe­las­tet­ta­vis­sa ole­van.
Ar­ki­set ase­tel­mat pitävät sisällään tu­kun maa­gis­ta rea­lis­mia. Ul­ko­puo­li vai­kut­taa sisä­puo­leen. Tun­te­mat­to­mat ker­to­vat toi­sil­leen uni­maail­mois­taan, maail­mois­ta, jois­sa ar­jen huo­let ovat kau­ka­na pois­sa. An­ders­so­nin vi­sios­sa unet tois­tu­vat myös maan päällä.
T­ra­gi­koo­mi­nen esil­le­pa­no, ka­me­ran staat­ti­suus, pitkät, rau­hal­li­set otot. An­ders­so­nin lä­pi­mur­toe­lo­ku­vas­ta (Toi­sen ker­rok­sen lau­lu­ja) tu­tuk­si tul­leet ase­tel­mat ovat edel­leen läsnä. Ku­vien ja ti­lo­jen som­mi­tel­ma ka­sau­tuu loo­gi­sen epä­loo­gi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD julkaistiin Rakkautta & Anarkiaa -sarjassa. Levylle on tallennettu myös ohjaajan kommenttiraita, kuvamateriaalia lavasteista sekä pätkiä ohjaajan aiemmista töistä. (VA)
03/02/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy