Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Happy Gilmore

Happy Gilmore - Ammattilainen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­dam Sand­ler on agg­res­sii­vi­nen lätkä­pe­laa­ja, jon­ka räjähtävä lämä­ri so­vel­tuu yllättäen myös Gol­fiin.

A­dam Sand­ler on agg­res­sii­vi­nen lätkä­pe­laa­ja, jon­ka räjähtävä lämä­ri so­vel­tuu yllättäen myös Gol­fiin. Isoäi­din ta­lon me­ne­tys toi­mii riittävänä mo­ti­vaa­tio­na siis­tiä käytös­ta­po­ja, löy­lyttää oma­hyväistä golf­gu­rua ja val­loit­taa ta­ri­nan tyttö (sar­jois­ta Ed ja Bos­ton Le­gal tut­tu Ju­lie Bowen). Huu­mo­ri py­syy vyötärön ylä­puo­lel­la, vaik­ka muu­toin täyttää­kin kaik­ki Adam Sand­ler -ko­me­dian tun­nus­piir­teet fyy­si­sestä epä­muo­dos­tu­mas­ta pai­no­kel­vot­to­maan jo­kel­luk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja ääni. Kuvanlaadullisesti aiempi DVD-julkaisu jää selvästi jälkeen, mutta ekstrat ovat nyt tippuneet pois. (IJ)
04/12/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: V-02969EAN: 5050582789447

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy