Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sietämätöntä julmuutta

Intolerable Cruelty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Coe­nin vel­jes­ten ”­ro­mant­ti­nen ko­me­dia” rik­kai­den mies­ten omai­suuk­sia puo­lit­ta­vas­ta syöjättä­restä ja tähän ihas­tu­vas­ta kuu­lui­san bru­taa­lis­ta avioe­ro­ju­ris­tis­ta.

Coe­nin vel­jes­ten ”­ro­mant­ti­nen ko­me­dia” rik­kai­den mies­ten omai­suuk­sia puo­lit­ta­vas­ta syöjättä­restä (Cat­he­ri­ne Ze­ta-Jo­nes) ja tähän ihas­tu­vas­ta kuu­lui­san bru­taa­lis­ta avioe­ro­ju­ris­tis­ta (Geor­ge Cloo­ney). Haus­ka ja oma­peräi­nen elo­ku­va, jos­ta ei kään­teitä puu­tu. Me­no, ja eten­kin näppärän no­pea dia­lo­gi on par­haim­mil­laan suo­ras­taan rai­vos­tut­ta­van haus­kaa, mut­ta su­van­to­ja­kin löy­tyy tar­peet­to­man pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on erinomaisen tarkanoloinen ja väreiltään hyvin saturoitunut, mutta samalla jopa hieman sarjakuvamainen. Käytännössä kuvaa lienee hieman silotettu, sillä jälki ei ole absoluuttisen terävää, mutta samalla vältytään aliasoitumiselta. Tummissa kohtauksissa yksityiskohtien toisto kärsii havaittavasti, mutta toisaalta mustan tason on hienosti kohdallaan. Kohina on vaivoin havaittavaa, eikä roskaa ole käytännössä nähtävissä. Ääniraita on pääosin varsin vähäeleinen, mutta elävän tarkka ja tarvittaessa myös melko tehokas. Ääniraita on tarjolla sekä Dolby- että DTS-variantteina. Ekstroissa making of (12 min.), dokumentti puvustuksesta (5 min.) ja mokia (4 min.) ja Rexin junavideo (3 min.). (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107318EAN: 5050582068344

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy