Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Madklubben

The Food Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tans­ka­lais­ko­me­dia mum­me­li­kol­mi­kos­ta, jo­ka mat­kaa kok­ki­kurs­sil­le läm­pimään Ita­liaan.

Tans­ka­lais­ko­me­dia mum­me­li­kol­mi­kos­ta, jo­ka mat­kaa kok­ki­kurs­sil­le läm­pimään Ita­liaan. Tans­kaan jäävät ih­mis­suh­tei­den ka­ri­kot ja elon ta­va­no­mai­set kie­mu­rat, sillä etelän lämpö ja sen ruo­kapöydän an­ti­met nos­ta­vat kol­mi­kon uu­teen nou­suun.
Lup­sak­ka ja elämän­myön­tei­nen elo­ku­va on kuin Sex and the Ci­ty yh­dis­tet­tynä Ma­ri­gold Ho­te­liin, ri­pauk­sel­la Eat Pray Lo­vea, mut­ta sil­ti lop­pu­tu­los on val­loit­ta­van oma­peräi­nen ja elävä. Vies­ti on, että kos­kaan ei ole myöhäistä tart­tua tähän het­keen, eikä toi­saal­ta kos­kaan myö­hem­min tu­le ai­kaa jol­loin het­ki oli­si pa­rem­pi kuin nyt.
Näin ko­ro­na-ai­ka­na elo­ku­va toi­mii myös mat­kai­lu­mai­nok­se­na, jo­ka muis­tut­taa, että ruo­ka on iso osa elä­mystä maail­mal­la — ja näin ka­ran­tee­nien ai­ka­na se osa maail­mas­ta, jo­ka voi yhä tul­la ko­ti­sei­nien sisäl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva on värikylläinen ja terävä, ja miljöö itsessään rikkaan vivahteikas. Ääniraita soljuu pehmeästi ja elävöittää kerrontaa harkiten. Ekstraton. (IJ)
14/04/2021

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018018242

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy