Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Madklubben

The Food Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018018242

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lais­ko­me­dia mum­me­li­kol­mi­kos­ta, jo­ka mat­kaa kok­ki­kurs­sil­le läm­pimään Ita­liaan.

Tans­ka­lais­ko­me­dia mum­me­li­kol­mi­kos­ta, jo­ka mat­kaa kok­ki­kurs­sil­le läm­pimään Ita­liaan. Tans­kaan jäävät ih­mis­suh­tei­den ka­ri­kot ja elon ta­va­no­mai­set kie­mu­rat, sillä etelän lämpö ja sen ruo­kapöydän an­ti­met nos­ta­vat kol­mi­kon uu­teen nou­suun.
Lup­sak­ka ja elämän­myön­tei­nen elo­ku­va on kuin Sex and the Ci­ty yh­dis­tet­tynä Ma­ri­gold Ho­te­liin, ri­pauk­sel­la Eat Pray Lo­vea, mut­ta sil­ti lop­pu­tu­los on val­loit­ta­van oma­peräi­nen ja elävä. Vies­ti on, että kos­kaan ei ole myöhäistä tart­tua tähän het­keen, eikä toi­saal­ta kos­kaan myö­hem­min tu­le ai­kaa jol­loin het­ki oli­si pa­rem­pi kuin nyt.
Näin ko­ro­na-ai­ka­na elo­ku­va toi­mii myös mat­kai­lu­mai­nok­se­na, jo­ka muis­tut­taa, että ruo­ka on iso osa elä­mystä maail­mal­la — ja näin ka­ran­tee­nien ai­ka­na se osa maail­mas­ta, jo­ka voi yhä tul­la ko­ti­sei­nien sisäl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva on värikylläinen ja terävä, ja miljöö itsessään rikkaan vivahteikas. Ääniraita soljuu pehmeästi ja elävöittää kerrontaa harkiten. Ekstraton. (IJ)
14/04/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy