Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Hill

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS Film+Kuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 250297 EAN: 6438044279559

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyt ei nähdä stet­so­nei­ta ja tek­sas­boot­se­ja, vaan RM McWil­liam­sin saa­pik­kai­ta ja nah­ka­hat­tu­ja.

Nyt ei nähdä stet­so­nei­ta ja tek­sas­boot­se­ja, vaan RM McWil­liam­sin saa­pik­kai­ta ja nah­ka­hat­tu­ja. Wes­ter­niä em­me kai­paa, vaan vaa­dim­me dowun­de­ria.
Aust­ra­lian ta­ka­maas­toi­hin si­joit­tu­va po­lii­sit­ril­le­ri ker­too uu­teen vir­kaan saa­pu­vas­ta kel­ta­nok­ka­kytästä (T­rue Bloo­dis­ta tut­tu sek­siad­dik­ti Ryan Kwan­ten), jo­ka jou­tuu kes­kel­le ku­hi­naa. Ai­koi­naan vai­mon­sa mur­has­ta tuo­mit­tu abo­ri­gi­naa­li Jim­my on ka­ran­nut van­ki­las­ta, ja yh­teisö pelkää kos­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Varsinkin mustat pinnat kuutioituvat. Jonkin verran pikselöintiä. Ääniraita hakee tilatunnelmaa. Ei ekstroja. (PS)
23/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy