Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Last Night in Soho

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018021921

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­sy­ko­lo­gi­nen jännä­ri tytöstä, jo­ka seu­raa ka­don­neen äi­tinsä ja­lanjäl­jissä syn­ti­seen Lon­too­seen missä muo­tia­lan opin­to­ja var­jos­ta­vat men­nei­syy­den kaiut.

P­sy­ko­lo­gi­nen jännä­ri tytöstä, jo­ka seu­raa ka­don­neen äi­tinsä ja­lanjäl­jissä syn­ti­seen Lon­too­seen missä muo­tia­lan opin­to­ja var­jos­ta­vat men­nei­syy­den kaiut. En­nak­ko­luu­lot­to­mas­ti ny­kypäivän ja 1960-lu­vun yö­ker­hoelämän vä­lillä liik­ku­va elo­ku­va par­sii lan­ko­ja li­be­raa­lis­ti yh­teen yli vuo­si­kym­men­ten ja ko­kei­lee siinä sa­mal­la ih­mis­mie­len ra­jo­ja.
Erään­lai­sel­ta Out­lan­der-sar­jan ci­ty-ver­siol­ta mais­tu­va ta­ri­na on jat­ku­vas­ti pa­rin henkäyk­sen päässä ai­heen­sa pa­ro­dias­ta, mut­ta pok­ka pitää sil­loin­kin kun mie­li järk­kyy. Tämä jos mikä on teat­te­ria elo­ku­va­muo­dos­sa. Trip­pi on kieh­to­va vaik­ka se tun­tuu­kin ole­van enemmän ko­kei­lul­ta kuin tai­donnäy­teeltä.

Kuva

Pääosin 35mm kalustolla kuvattu ja 2K-tasossa masteroitu kuva näyttää upealta 4K:ksi skaalattuna. Kyse taitaa pääasiassa olla upean hekumallisesta väritoistosta, joka virheettömän mustaa taustaa vasten tuntuu kuin loikkaavan silmien eteen. 1960-luvun periodiosioissa on toisin sanoen hulppeaa suurieleisyyttä ja elämää suurempaa draivia. Jälki on levollisen jäsentynyttä kaikista varjoista ja vilkkuvaloista huolimatta.

Ääni

Periodimusiikkia runsaasti hyödyntävä ja ajassa ja paikassa ennakkoluulottomasti liikkuva ääniraita on yhtä lailla elämys kuin kuvakin. Periodin tunnelma ja kauhua lähentelevät tilanteet välittyvät elävästi kotiteatteriin.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, poistettuja kohtauksia, musiikkivideo, trailereita ja sarja koosteita. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
14/07/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy