Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hollow Man - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

H. G. Well­sin Nä­kymätön mies ja Ja­mes Wha­len Uni­ver­sal-k­las­sik­ko eivät he­vin kään­ny mo­der­niin muo­toon.

H. G. Well­sin Nä­kymätön mies ja Ja­mes Wha­len Uni­ver­sal-k­las­sik­ko (1933) eivät he­vin kään­ny mo­der­niin muo­toon. Tee­ma on tur­han pal­jon sa­man­ta­pai­nen kuin Da­vid Cro­nen­ber­gin Kärpä­sessä.
Oh­jaa­ja Paul Ver­hoe­ven pitää tir­kis­te­lystä. Alus­sa nau­ti­taan hui­keis­ta te­hos­teis­ta, mut­ta elo­ku­va ha­joaa he­ti, kun tie­de­mie­hen per­soo­na al­kaa epäus­kot­ta­val­la ta­val­la muut­tua. Ra­ted ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti toimiva, komeasti trikit toistava kuva ja elävä ääniraita. Ei poikkea laadultaan eduksi R1-versiosta, joka oli järjestyksessään toinen RCE-levy. Ekstroina ohjaajan, Kevin Baconin ja käsikirjoittajan kommenttiraita, erillinen musiikkiraita, 15 min. HBO-dokumentti, kolme poistettua kohtausta, 15 pikkufeaturettea, kuvavertailuja, webbilinkit, trailerit ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy