Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Uncharted

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­kas­ti ko­reog­ra­fioi­tu hu­vi­puis­toa­je­lu tar­joaa rys­kettä ja help­po­ja sat­tu­muk­sia mui­nais­ten aar­tei­den jah­din mer­keissä.

Tar­kas­ti ko­reog­ra­fioi­tu hu­vi­puis­toa­je­lu tar­joaa rys­kettä ja help­po­ja sat­tu­muk­sia mui­nais­ten aar­tei­den jah­din mer­keissä. Trip­la-X:n ja Kan­sal­li­saar­teen tyy­li­puh­taal­ta ris­tey­tyk­seltä mais­tu­va epi­so­di poh­jau­tuu sa­man­ni­mi­seen tie­to­ko­ne­pe­liin, jon­ka poh­jal­ta syn­tyy tässä ver­rat­tain ko­he­rent­ti vauh­ti­seik­kai­lu.
Kaik­ki ta­ri­nan kään­teet eivät me­ne lo­gii­kan tai fy­sii­kan la­kien mu­kaan, mut­ta pik­se­lit lentävät nä­tis­ti ja lo­pul­ta me­ri­ros­vo­lai­vat­kin lentävät. Ko­ko­nai­suus on enemmän ko­to­naan nät­tinä tuu­bin täyttäjänä kuin kou­kut­ta­va­na toi­min­tae­lo­ku­va­na, mut­ta kat­taus on it­se­var­ma ja ener­gi­nen.

Kuva

Sisällöllisesti korkealentoinen kuva on nätti ja värikylläinen kaikissa edesottamuksissaan. Rahtikoneen ilmavirrassa riuhtovat paalit, 3D-piruetteja läpikäyvät ilmalaivat ja muinaisia aarrekammioita koristavat ansat välittyvät kaikki kotikatsomoon muikeasti. Jälki ei ole aivan niin terävää ja erottelevaa kuin 4K-kuvalta sopii parhaimmillaan odottaa. Kyse on silti kaikesta päätellen aidosta 4K HDR:sta, joten musta on mustaa ja värit läpeensä hekumallisia.

Ääni

Tilava ääniraita täyttää henkseleidensä odotukset. Seikkailu jatkuu rouheasti tilaan eikä dialogia tarvitse arvailla, joten käsillä on syksee. Musiikista vastaa Ramin Djawadi (mm. Westworld -sarja).

Ekstrat

4K:n ekstroista löytyy ohjaajan kommenttiraita, joka kuulostaa kopissa ääniteltyltä, mutta tarjoilee odotettua lisätietoa elokuvan synnystä hyvin. Erillisellä HD-levyllä lisäski poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia sekä musiikkivideo ja sarja lyhyitä koosteita. (IJ)
10/06/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy