Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Northern Rescue - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 10x 44-46 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 1.78
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ka­na­da­lai­nen draa­ma­sar­ja bos­to­ni­lai­ses­ta per­heestä, jo­ka läh­tee et­simään uut­ta al­kua elämäl­le ra­jan ta­kaa On­ta­rion puo­lel­ta kun per­heen äi­ti ä­kil­li­ses­ti kuo­lee.

Ka­na­da­lai­nen draa­ma­sar­ja bos­to­ni­lai­ses­ta per­heestä, jo­ka läh­tee et­simään uut­ta al­kua elämäl­le ra­jan ta­kaa On­ta­rion puo­lel­ta kun per­heen äi­ti ä­kil­li­ses­ti kuo­lee. Per­heen päänä toi­mii juu­ri kui­vaus­rum­mus­ta ve­de­tyltä pe­su­kar­hul­ta vai­kut­ta­va Wil­liam Bal­dwin, jo­ka työssään hätä­pe­las­ta­ja­na on tot­tu­nut pe­las­ta­maan mui­den elä­miä, mut­ta nyt fo­kuk­seen pää­see myös oma pe­sue.
Nä­teillä mai­se­mil­la ja pik­to­res­keil­la miljöillä ar­moi­tet­tu sar­ja pyö­rii tei­nid­raa­man, ih­mis­suh­de­ro­man­tii­kan ja jak­sos­ta toi­seen vaih­tu­vien pe­las­tus­tehtä­vien ympä­rillä. Pai­koin kli­seistä ek­sent­ri­syy­den puo­lel­le us­kal­tau­tu­va — per­he esi­mer­kik­si aset­tau­tuu asu­maan hylät­tyyn eläin­tar­haan — draa­ma tal­laa pääo­sin ko­vin tut­tu­ja pol­ku­ja. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set Bal­dwi­nia lu­kuun ot­ta­mat­ta ovat kel­vol­li­sia, eikä Bal­dwin­kaan ole roo­lis­saan poh­jat­to­man huo­no.
Ko­ti­maas­saan Ka­na­das­sa CBC:llä näh­tyä ja ul­ko­mail­la Netf­li­xin le­vittämää sar­jaa on tois­tai­sek­si teh­ty yh­den kau­den tai 10 jak­son ver­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. (IJ)
31/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy