Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

All About Steve

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 228680EAN: 6438044250152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ry Ho­rowitz täyttää te­kee työk­seen ris­ti­sa­na­tehtä­viä pai­kal­li­seen sa­no­ma­leh­teen.

Ma­ry Ho­rowitz (Sand­ra Bul­lock) täyttää te­kee työk­seen ris­ti­sa­na­tehtä­viä pai­kal­li­seen sa­no­ma­leh­teen. Muu­ta elämään ei sit­ten mah­du­kaan, kun­nes sok­kot­ref­fien koh­de on­kin Ste­ve. Tämä vai­kut­taa so­pi­val­ta en­si al­kuun, mut­ta Ma­ryn pak­ko­miel­teet ris­ti­koi­hin al­ka­vat pur­kau­tua. Ste­ve kek­sii no­peas­ti se­li­tyk­sen päästäk­seen eroon Ma­rystä. Se ei to­sin ta­kaa, että niin kä­vi­si.
Lähtö­koh­dil­taan koh­tuul­li­nen hu­pai­lu muut­tuu lä­hemmäs fars­sia, pa­ko­no­mai­suu­den ol­les­sa ää­liöa­me­rik­ka­lais­ta se­koi­lua.
Sand­ra Bul­lock ei edel­leenkään ole näyt­te­lijä­kou­lun prii­muk­sia, par­haim­mil­laan­kin vain tus­kin sie­dettävä kei­kai­le­va ku­mi­naa­ma. Ro­mant­tis­ten ko­me­dioi­den kou­lu­kun­ta on toi­saal­ta tot­tu­nut vas­taa­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävää, hyvänväristä kuvaa ja laadukas ääniraita. Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, viisiminuuttinen gag reel sekä kuvailutulkattu ääniraita näkörajoitteisille. (VA)
14/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy